Tror da vist lige jeg kan ses på det marked en del lørdage fremover - 1 stilk økologisk/biodynamisk grønkål 18 kr og man forventer at kunne forsyne mange uger endnu.
Nå, men foreløbig er det blevet til en fyldig og farverig salat, grønkålsjuice til søndagens morgenbord samt et par ret forskellige pesto´s.
Finsnittet grønkål som basis i midten, blomkål og smukke rødbeder i skiver toppet med soja bønner lagt i ringe udenom.
Dressing af lidt granatæblejuice, granatæblesirup, tidselolie, lidt flydende honning samt lidt salt hældt henover grønkålen og herligheden toppet med granatæblekerner og stykker af tørrede dadler.
Lækker powerjuice, presset af grønkål, ingefær og æbler.
Klassisk pesto 100gr grønkål 75gr pinjekerner 30gr parmesan 2 fed hvidløg 2 dl olivenolie 1 tsk salt et skvæt citronsaft |
Pesto med kokos 100gr grønkål 100gr hasselnødder 2 spsk kokosolie
2 spsk tidselolie
5 dadler
1/2 tsk salt
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar