torsdag den 27. september 2012

Magiske raw food kager, når der skal fejres!

Hvad gør man, når man virkelig har noget at fejre?

Sørger for selvforkælelse:
Magiske kager og skøn kaffe!

Naturens spisekammer sørger for de fantastiske farver og de ægte råvarer med deres vidunderlige nuancer lade smagen gå op i en himmelsk højere enhed.

Selvforkælelsen forstærkes af visheden om, at der puttes ærlige og sunde ting i munden. Kroppen bliver ligefrem tilført gode næringsstoffer.

Wauw, så glem bare det kunstige og usunde - det her er langt bedre, virkelig!

Inspireret?

Se opskrifter nedenfor - lidt inspireret af Vibeke Amdisen´s "Glød & Glæde med RAW FOOD".

Magisk dyb og følsom choko-tærte
Bund:1 1/2 dl kakaopulver
2 dl mandler
2 dl hasselnødder
1 1/2 spsk kokosolie
1 1/2 spsk akacie honning
6 dadler

Fyld: 6 dl kakaopulver
2 1/2 dl akacie honning
3 dl kokosolie
1 tsk vanille pulver
1/4 tsk tørret chili - obs, start med lidt og smag dig frem! Det skal kun tilføre et magisk strejf, ikke brænde.

Til bunden: alt blendes til en masse, som trykkes ud i en form/tærtefad og stilles i køleskabet.
Fyld: alt blendes til en masse, som fordeles henover bunden. Kan pyntes med kakaopulver og frugt.
Tærten sættes på køl gerne minimum 1 time før servering.
Tip: den smager faktisk endnu bedre dagen efter.


Bund:
Forførende smuk jordbær-tærte
3 dl blandede nødder
150gr tørrede dadler
1 spsk kokosolie

Fyld:
200gr frosne jordbær
1 moden banan
3 spsk ingefær-citron honning, se opskrift under "Dip, dressing, smørelse". Eller brug i stedet 2 spsk agavesirup/akaciehonning og lidt citronsaft - smag til, så du får den så sød eller syrlig du bedst kan lide.

Til bunden: alt blendes til en masse, som trykkes ud i en form/tærtefad og stilles i fryseren.
Fyld: alt blendes til en masse, som fordeles henover bunden, hvorefter tærten sættes overdækket i fryseren, gerne et par timer før servering. Pyntes før eller efter.
Tip: når tærten er gennemfrossen, så tag den ud ca. 15 min før den skal serveres. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar