søndag den 23. marts 2014

Glutenfrit brød med soltørrede tranebær

Så utroligt nemt og så er der ryddet ud i resterne i opbevaringsglassene!

Faldt over en opskrift på Stenalderbrød og brugte den som inspiration. 

Sammensætning: 
400gr kerner - valgte solsikke, sesam og hørfrø
200gr nødder - valgte valnødder og hasselnødder
5 æg
1 dl olie - valgte olivenolie
2 tsk salt

Jeg tilsatte en rest soltørrede tranebær og de viste sig at give et dejligt syrligt pift til brødet.

Blandede alle ingredienser og fyldte i en lille rund springform (godt smurt) - 160gr, ca 1 time.

Smager ualmindeligt godt og glæder mig over et brød med proteiner, fedt og fibre fremfor kulhydrater.

Dejligt alternativt for en ivrig knækbrødsspiser. 



1 kommentar:

  1. Hold op det ser lækkert ud, det skal helt sikkert prøves!!!

    http://budgetmad.weebly.com

    SvarSlet