fredag den 23. august 2013

Knækbrød med cacaonips og kokospalmesukker

2 ret forskellige knækbrød baseret på 1 grunddej



Eksperimenterede idag med 1 portion dej, som skulle blive til 2 forskellige slags knækbrød. En variant god til humus, pålæg og ost og en variant til den søde tand og den dejlige kaffe.

Grunddej:
1 dl ruggryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner
1 dl kokosmel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
3 dl fuldkornsrismel
1 dl olivenolie
2,5 dl vand

Bland først de tørre ingredienser og tilsæt olie og vand. Del dejen i 2 portioner.

1. variant tilsatte jeg 2 spsk blå birkes
2. variant tilsatte jeg 1 spsk cacaonips og 1 spsk kokospalmesukker

Hver dej rulles tyndt mellem 2 stykker bagepapir - det passer med 1 bageplade til hver variant.

Bages ca 20 minutter ved 190 grader varmluft.

Jeg synes de er klar, når de er hårde/sprøde uden at blive for brune, men hold godt øje med hvad der passer dig bedst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar