onsdag den 31. august 2011

Genbrugs-lasagne

Madsvin - uh, det er grimt!

"Rester mig her og der" - "der er alligevel ikke nok tilovers til os alle" etc.........???
Been there, done that. Nu tænker jeg: "det kan vel altid bruges til et eller andet".

Jeg hader at smide god mad ud og hvorfor også det? Det er ikke helt dumt at jonglere med resterne, for ofte får man jo et fantastisk godt måltid ud af det. Alle de gode råvarer som har stået og trukket smag. Ja der er vel nærmest kun én ulempe: det er så at sige umuligt at rekonstruere retten.
 
Aftenens lasagne blev til af følgende:

Rødløg, hvidløg, hakket oksekød, en slat rødvin,
dåsetomat, bladselleri, salt, peber, oregano,
basilikum, friske spinatblade og fuldkorns lasagneplader.

Guld fra haven: lilla bønner, cherrytomater, peberfrugt og chili.

Guld-resterne fra køleskabet: lidt tomatsuppe,
fåre/gede feta, ricotta/spinat fyld fra raviolien
igår og den smukke persillepesto fra i forgårs. 
Nåede ikke at tage et billede af lasagnen efter den kom ud af ovnen, for vi kastede os over den og spiste med absolut velbehag. Masser af saft og kraft og skønne smagsnuancer. Så det var en af de reste-retter, der endte sine dage som en succes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar